Работала в 1 компании 10 лет 2 месяца
FMCG
Керівник підрозділу (начальник цеху)
Консерваторія, Консервний завод
FMCG
10 лет 1 месяц
06.2010 - 07.2020
Здійснювала керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху, забезпечувала виконання планових завдань. Проводила роботу з удосконалення організації виробництва, його технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, запобігання браку, економії усіх видів ресурсів, атестації та раціоналізації робочих місць, використання резервів підвищення продуктивності праці, а також підвищення рентабельності виробництва, зниження трудомісткості та собівартості продукції. Організовувала планування, облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху, роботу з розвитку та укріплення господарського розрахунку, поліпшення нормування праці, правильного застосування форм і систем заробітної плати та матеріального стимулювання, узагальнення і розповсюдження передових прийомів та методів праці. Забезпечувала технічно правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів і виконання графіків їх ремонту, безпечні та здорові умови праці, а також своєчасне надання працюючим пільг з умов праці. Координувала роботу майстрів і цехових служб. Здійснювала підбір кадрів працівників, їх розстановку і доцільне використання.Контролювала додержання працюючими правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Подавала пропозиції керівництву підприємства про заохочення працівників, накладання дисциплінарних стягнень на порушників виробничої та трудової дисципліни, застосування в разі потреби заходів матеріального впливу. Створювала умови для виявлення творчої ініціативи та активності працівників у досягненні високих результатів роботи. Надавала підтримку і забезпечувала розповсюдження творчих починань, проводила виховну роботу в колективі.
Ключевая информация
Вміння працювати в коллективі на керівній посаді, впевнений користувач ПК, 1С. Логічне мислення, організаторські здібності та стратегічний склад розуму, здатність самостійно приймати рішення. Цілеспрямованість, енергійність, комунікабельність, наполегливість і вимогливість, прагнення до успіху та нововведень, креативність, а також ерудиція, винахідливість та стресостійкість - це всі якості притаманні для роботи на посаді начальника цеху, адміністратора отелю, ресторану.
Училась в 1 заведении
Бухгалтерська школа
Ніжин, 1991
Владеет языками
Русский
свободно
Украинский
свободно
Ірина Юріївна
Ірина Юріївна
Адміністратор

Нежин
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 5 часов назад