Работал в 6 компаниях   12 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Керуючий рестораном

ТОВ "Жасмин Полісся"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

06.2023 - по настоящее время

  • Запуск ресторану з нуля
  • Складання винної карти та карти бара
  • Керівництво роботою ресторану
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Розв'язання конфліктних ситуацій

Продавець-консультант

ТОВ "ProВино"

Торговля розничная / Retail

2 года 1 месяц

04.2021 - 05.2023

  • відкриття маркету підготовка до робочої зміни, закриття маркету;
  • робота з касою, дотримання касової дисципліни, ведення касової документації;
  • прийом та викладка товару;
  • контроль строків придатності та стану продукції;
  • дотримання корпоративних стандартів сервісу;
  • проведення консультації відвідувачів маркету та поміч в обрані продукції з урахуванням побажань покупців;
  • підтримання в чистоті та порядку робочого місця згідно норм компанії;
  • проведення щомісячного обліку товарів;
  • робота в програмі 1С

Продавець-консультант

ТОВ "Український продукт"

Торговля розничная / Retail

1 год 1 месяц

05.2020 - 06.2021

  • організація роботи до та після відкриття магазину;
  • робота з касовою дисципліною;
  • прийом та викладка товару;
  • проведення щотижневого обліку товару;
  • контроль строків придатності та стану продукції;
  • дотримання корпоративних стандартів сервісу;
  • підтримання в чистоті та порядку робочого місця згідно норм компанії;

Менеджер ресторана

Ресторан «Моменто», г.Киев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

01.2020 - 06.2020

  • організація безперебійної роботи ресторану,

  • навчання персоналу (тренінги за стандартами сервісу)
  • контроль якості страв і напоїв, що подаються, сервісу та обслуговування,
  • дотримання касової дисципліни, ведення касової книги, здійснення розрахункових операцій з гостями ресторану,
  • зустріч та розміщення гостей у залі ресторану,
  • складання графіків персоналу,
  • ведення табеля приходу та догляду співробітників,
  • прийом та замовлення бенкетів, робота з гостями,
  • оформлення заявок та прийом товару у постачальників, контроль якості товару,
  • проведення інвентаризації.

Менеджер ресторана

Ресторан «ZVD», г.Киев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

08.2019 - 01.2020

  • організація безперебійної роботи ресторану,
  • навчання персоналу (тренінги за стандартами сервісу)
  • контроль якості страв і напоїв, що подаються, сервісу та обслуговування,
  • дотримання касової дисципліни, ведення касової книги, здійснення розрахункових операцій з гостями ресторану,
  • зустріч та розміщення гостей у залі ресторану,
  • складання графіків персоналу,
  • ведення табеля приходу та догляду співробітників,
  • прийом та замовлення бенкетів, робота з гостями,
  • оформлення заявок та прийом товару у постачальників, контроль якості товару,
  • проведення інвентаризації.

Менеджер ресторана

Гостинично-ресторанный комплекс «ЦарьграД», Киевская обл. с.Мила

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 лет

08.2012 - 08.2019

Досягнення:

  • підвищення на посаду менеджер ресторану після 4 місяців роботи на посаді офіціант.

Обов'язки:

  • організація навчання офіціантів за продуктом, сервісом та внутрішніми стандартами обслуговування,
  • організація процесу оцінки результатів роботи персоналу (аналітика мотивації та розвитку)
  • планування, організація та контроль роботи персоналу,
  • організація та контроль проведення банкетів,
  • контроль якості приготування та подачі страв,
  • дотримання єдиних стандартів обслуговування гостей,
  • контроль за документообігом, надання звітів за встановленою формою,
  • контроль адміністративно-господарської діяльності ресторану,
  • вирішення конфліктних ситуацій
  • ведення та облік каси, контроль закриття чеків, ведення фінансової звітності зміни,
  • контроль санітарного стану території, якості страв, що подаються,
  • контроль графіка роботи та оплати праці персоналу.

Ключевая информация

  • ПК пользователь: (Word, Excel, Access, R-Keeper, iIko), умение работать с оргтехникой, 1С;
  • Стрессоустойчивость, способность и желание к обучению и повышению своего профессионального уровня, быстрое принятие решений в экстренных ситуациях, высокая работоспособность.

Учился в 2 заведениях

Таврійський національний університет імені В.І.Вернадського

Туризм

Київ, 2023

Державний навчальний заклад "Київський центр професійно-технічної освіти"

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення

Київ, 2019

Владеет языками

Русский

родной

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Военная служба

2001-2002

На обліку, данні уточнені вчасно 06.06.2024

Личные качества

Работоспособность, коммуникабельность, отсутствие вредных привычек, пунктуальность, организованность, трудолюбие, уравновешенность, внимательность, инициативность, ответственность.

Цель

Работа в должности менеджера торгового зала, которая позволила бы мне реализовать профессиональные навыки и применить накопленный мною опыт.

Максим Викторович

Продавець-консультант, касир

Киев

Дарницкий район, Днепровский район

20 000 грн.

42 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад